2010-03-02

Utländska psykologer

Stadsbiblioteket fortsätter att flytta runt sina böcker. Hittar du inte din bok, fråga personalen så hämtar vi den åt dig! Den finns här, även om den inte står synlig på hyllan. Är den utlånad går det bra att ställa sig på kö, eller kolla om den finns att låna som e-bok. Vill du lyssna, kan den finnas som ljudbok eller som strömmande ljudbok.

All utländsk skönlitteratur utom den engelska (avd He, inklusive engelska ljudböcker) har blivit temporärt nedflyttad till magasinet i väntan på att komma upp på andra våningen. Den utländska skönlitteraturen ska flytta in på andra våningen, när den avdelningen är färdigställd.

Böckerna på andra våningens avdelning "Kropp och själ", det vill säga religion (avd. C), filosofi och psykologi (avd. D), pedagogik (avd E), sport och spel (avd R) samt medicin (avd V) flyttar ner till första våningen, där de utländska böckerna stod förut.
Olika dieter (avd Vmb) står fortfarande bland kokböckerna på andra våningen (avd Qca).

Ursäkta röran, vi flyttar om! Biblioteket är en växande organism. Vecka 15, den 12-16 april, har Stadsbiblioteket stängt för det sista av flytten. Bokbussen och alla andra bibliotek fungerar som vanligt under tiden.

No comments: